2

2

1

1

On LineBreaking News

Δείτε τα τελευταία νέα!


NEA MEΛΗ / NEW MEMBERS

Members Load More

Διαβάστε Αρθρα Επιστήμης και Τεχνολογίας!

Διαβάστε Αρθρα Επιστήμης και Τεχνολογίας!
Πατήστε Load More για να δείτε περισσότερα

Επιστήμη και Τεχνολογία Load More

Ειδήσεις και Νέα απο το Διαδίκτυο!

Ειδήσεις και Νέα απο το Διαδίκτυο!
Πατήστε Load More για να δείτε περισσότερα

Latest News Load More

Διαβάστε Αρθρα με Αποψη!

Διαβάστε Αρθρα με Αποψη!
Πατήστε Load More για να δείτε περισσότερα

Απόψεις Load More

Διαβάστε τα καλά ΝΕΑ για την Ελλάδα!

Διαβάστε τα καλά ΝΕΑ για την Ελλάδα!
Πατήστε Load More για να δείτε περισσότερα

Good News! Load More

Important Articles!

Important Articles!

Σημαντικά Αρθρα Load MoreΔείτε τις τελευταίες Αναρτήσεις μας!Δείτε τις τελευταίες Αναρτήσεις μας!


Πατήστε Load More για να δείτε περισσότερες αναρτήσεις.!Friday, March 21, 2014

Ο «Κλόουν που Σκοτώνει»
Ο δολοφόνος Κλόουν τρυφερός πατέρας που βίασε & σκότωσε 33 αγόρια - Τα έθαβε στο υπόγειο του σπιτιού του!
Στις 11 Δεκεμβρίου του 1978, ο εργολάβος Τζον Γουέιν Γκέισι, γνώρισε τον 15χρονο Ρόμπερτ Πιστ, που εργαζόταν στο τοπικό φαρμακείο. Του πρότεινε να δουλέψει για αυτόν στην οικοδομή. Αφού σχόλασε, ο Πιστ τηλεφώνησε στους γονείς του και τους ενημέρωσε ότι θα πήγαινε στο σπίτι ενός εργολάβου για να συζητήσουν για μια δουλειά. Ήταν η τελευταία φορά που άκουσαν τη φωνή του γιου τους. Ο Πιστ ακολούθησε τον Γκέισι μέχρι το υπόγειο του σπιτιού του, όπου άρχισαν να συζητούν για διάφορα θέματα. Κάποια στιγμή, ο Γκέισι έκανε ένα ταχυδακτυλουργικό τρικ με χειροπέδες και ζήτησε απ’ τον Πιστ να τις φορέσει, για να το δοκιμάσει.
 Ο νεαρός υπάκουσε, αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει τις χειροπέδες και ρώτησε τον Γκέισι ποιο ήταν το κόλπο. Ο Γκέισι έβγαλε το κλειδί απ’ την τσέπη και απάντησε: «Το κόλπο είναι να έχεις το κλειδί». Πριν προλάβει να αντιδράσει ο νεαρός, ο Γκέισι τύλιξε ένα σκοινί γύρω απ’ το λαιμό του και τον στραγγάλισε. Έθαψε το πτώμα κάτω από τη γέφυρα του ποταμού Ντες Πλέινς, στο Σικάγο. Η εξαφάνιση του νεαρού δεν πέρασε απαρατήρητη. Σε αντίθεση με τα περισσότερα θύματα του δολοφόνου Γκέισι, ο Πιστ δεν ζούσε στο περιθώριο.

Ήταν άριστος μαθητής, διατηρούσε καλές σχέσεις με την οικογένειά του και κανείς δεν πίστεψε ότι ο νεαρός είχε φύγει απ’ το σπίτι του Ο Γκέισι είχε σκοτώσει άλλες 32 φορές, χωρίς να τον πιάσουν, αλλά η δολοφονία του Πιστ ήταν το μεγάλο του λάθος. Στις 21 Δεκεμβρίου, η αστυνομία τον συνέλαβε και ο Γκέισι ομολόγησε τα πάντα, αναφέρει www.mixanitouxronou.gr

 Ο «Κλόουν που Σκοτώνει»

Η σύλληψη του Τζον Γουέιν Γκέισι συντάραξε την αμερικάνικη κοινωνία και ειδικά την περιοχή Ντες Πλέινς του Σικάγο, όπου κατοικούσε. Ο Γκέισι ήταν ένας τρυφερός πατέρας, επιτυχημένος επιχειρηματίας, αγαπητός από όλους, συμμετείχε στα πολιτικά δρώμενα και οργάνωνε τακτικά πάρτι όπου μεταμφιεζόταν σε κλόουν για να διασκεδάσει τα παιδιά. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι ήταν ο ίδιος άνθρωπος που δολοφόνησε δεκάδες νεαρά αγόρια. Ο Γκέισι γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου του 1942. Όλη την παιδική του ηλικία, κακοποιούνταν από τον πατέρα του. Ήταν ομοφυλόφιλος, αλλά για να διατηρήσει τους τύπους, παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά.

Το 1968, καταδικάστηκε σε 10ετή φυλάκιση για τον βιασμό δύο ανήλικων αγοριών. Μόλις δύο χρόνια μετά, αφέθηκε ελεύθερος λόγω καλής διαγωγής και συνέχισε ακάθεκτος τις επιθέσεις.

Ο πρώτος φόνος
Στις 2 Ιανουαρίου του 1972, σκότωσε για πρώτη φορά. Το θύμα ήταν ο 15χρονος Τίμοθι Μακόι, που ζούσε μόνος του και «εξυπηρετούσε» άντρες για να βγάλει χρήματα. Ο Γκέισι ισχυρίστηκε ότι δεν σκόπευε να τον σκοτώσει, αλλά τον τραυμάτισε κατά λάθος και του άρεσε τόσο πολύ η αίσθηση, που κατέληξε να τον μαχαιρώσει στο στήθος. Στην ομολογία του, ο Γκέισι δήλωσε ότι είχε οργασμό όταν τον σκότωσε: «Τότε κατάλαβα ότι ο φόνος είναι η απόλυτη συγκίνηση». Από το 1972 μέχρι το 1978, ο Γκέισι βίασε, βασάνισε και σκότωσε 33 νεαρά αγόρια και τα έθαψε στην αυλή του σπιτιού του. Για να καλύψει τη μυρωδιά των πτωμάτων, έριχνε από πάνω αλυσίβα (αλκαλικό διάλυμα με καθαριστικές ιδιότητες, που προέρχεται από το βράσιμο του νερού μαζί με στάχτη). Επί εφτά χρόνια δολοφονούσε ανενόχλητος και ήταν σίγουρος ότι η αστυνομία δεν θα τον έβρισκε ποτέ.

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση τον έκανε απρόσεκτο.
Μετά την εξαφάνιση του Ρόμπερτ Πιστ, ο Γκέισι βρέθηκε στο στόχαστρο των αρχών, που ήξεραν το ποινικό του μητρώο. Τον παρακολουθούσαν για μέρες και ο Γκέισι, προσποιούμενος τον άνετο, τους κάλεσε να δειπνήσουν στο σπίτι του. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο αστυνομικός Ντέιβιντ Χακμάιστερ επισκέφτηκε το μπάνιο, όπου παρατήρησε μία έντονη μυρωδιά να βγαίνει από την υδρορροή. Αναγνώρισε τη μυρωδιά που ήταν παρόμοια με την οσμή των πτωμάτων στο νεκροτομείο. Εκδόθηκε ένταλμα έρευνας και η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του Γκέισι χειροπέδες, μία απόδειξη από το φαρμακείο που ανήκε στον Ρόμπερτ Πιστ και ένα δαχτυλίδι που έγραφε πάνω το όνομα ενός άλλου νεαρού που είχε εξαφανιστεί. Οι έρευνες συνεχίστηκαν και οι αστυνομικοί ανακάλυψαν την πηγή της περίεργης μυρωδιάς. Στον κούφιο χώρο κάτω από το υπόγειο, βρίσκονταν τα πτώματα 26 αγοριών.

Όταν δεν μπορούσε να θάψει άλλους στο συγκεκριμένο χώρο, μετέφερε τα πτώματα κάτω από τη γέφυρα του ποταμού Ντες Πλέινς, όπου βρέθηκε και ο νεκρός Πιστ.

Ο διάσημος δολοφόνος

Η υπόθεση του Γκέισι έλαβε τεράστια δημοσιότητα. Τα φρικιαστικά του εγκλήματα σε συνδυασμό με το αψεγάδιαστο δημόσιο προφίλ που διατηρούσε έως τη σύλληψή του, προκάλεσαν το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο Γκέισι καταδικάστηκε σε θάνατο το 1980. Καθ’ όλη τη διάρκεια της φυλάκισής του, ο Γκέισι ζωγράφιζε πίνακες με κλόουν και νεκροκεφαλές.Δεν είχε ιδιαίτερο ταλέντο και οι πίνακες με δυσκολία θα πουλιόνταν σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Αλλά επειδή ο δημιουργός τους σκότωσε 33 ανθρώπους, η αξία των ζωγραφιών έφτασε τα 3 χιλιάδες δολάρια το κομμάτι και πολλοί πουλήθηκαν αμέσως. Εκτελέστηκε 14 χρόνια μετά την καταδίκη του στις 10 Μαίου του 1994.

Source : http://eirinika.gr/
Share This
Blogger
Facebook
Disqus

comments powered by Disqus

No comments:

Post a Comment

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Subscribe
Labels
Popular Posts

Gaia Group / Our Channel

Gaia Group / Our Channel
press on the picture

Google+

Like Us

Enjoy Us!

Enjoy Us!

Φόρμα επικοινωνίας

Name

Email *

Message *

SITE MAP

Translate

© 1001Networks All rights reserved